17 Aralık 2009 Perşembe

Gündem

Bursa'da madencileri bile bile ölüme gönderdiler. Dinamitçiye ölçüm cihazı verilmedi. Göçüğün yaşandığı yerde bir gün önce de göçük olmuş, işçiler canlarını zor kurtarmıştı. 11 ay önce işletmeyi gezen denetçiler eksikleri belirlemiş bir yıl süre vermişlerdi düzeltilmesi için. Bir yıl! Ha ha! Bir ay kala facia yaşandı.

Ali Sirmen'in Dünyada Bugün köşesinden bir alıntı: DTP adına Ahmet Türk sine-i millete dönme kararını açıkladığında, nekre bir dostum kahkaha patlattı ve aynen şunları söyledi: - Aşiret reisi sine-i millete değil, olsa olsa sine-i aşirete dönebilir.

Hikmet Çetinkaya'nın Politika Günlüğü köşesinden bir alıntı: "Siz hiç duydunuz mu DTP'lilerin toprak reformu istediğini, işsizliğe ve yoksulluğa çözüm önerdiklerini?

Demiryolu, Tekel, İtfaiye emekçileri meydanlara çıkınca, demokratik AKEPE'nin faşist kolluklarından meydan dayağı yediler.

Geçen yıl yüzde 19.2 olan genç işsiz oranı yüzde 24.3'e çıktı. Medya başını boka gömmüş, rekor düzeyde daralmadan, işsizlikten sözeden uzaylıymış muamelesi görüyor.

PKK şehirlerde güvenliği ve huzuru sağladı. Ha ha!

Yani Türkiye'nin gündemi yine mükemmel. Bi de şu Ergenekoncular olmasa, her şey güllük gülistanlık olacak.

1 yorum:

ali zafer sapci dedi ki...

İldi çekici görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.