12 Mart 2008 Çarşamba

Öldüren Sorular

Türbandan korkan psikiyatra başvuracaksa aydın beyinlerden korkanlar donsuz mu geziyor? Ya da ne?
Talabani’nin yanında hediye olarak bir Kürt kedisi getirmemesi misafirliğe sığar mı?
Evrim teorisine inanmayanlar, normal olarak evrimleşmemiş olduklarına göre çağdaş bir beyin yapısına sahip olmamaları anlaşılır mıdır?
YÖK Başkanı nereye kadar gidecektir? Başına türban giyip, donunu da çıkararak üniversiteye girip mağdur yüzde birlik kızlarımızın önünü açmaya çalışacak mıdır? Bir mikrofon kazası daha yaşasalar da emir kulunun yeni görevlerini anlasak.
ABD’nin üst düzey yetkilileri ağızlarından Kürdistan lafını düşürmezken, devlet yetkililerimizin hesap soramaması nezaketten mi ileri gelmektedir, yoksa o sırada başka bir şey mi düşünmektedirler?
Çalışanların sosyal haklarına vurulan ufak bir makas darbesi Yunanistan ve Macaristan’ı sallar, medya, sendikalar, halk ortak eylemlerle seslerini duyururken emekçilerimiz altlarından pantolonlarının, içlerinden böbreklerinin mi alınmasını bekliyor?
Sosyal Güvensizlik Yasası hiçbir zaman emekli olamayacak çalışanlara emekliliklerinde ne vaat ediyor, bir önemi var mıdır?
Önemli yasaları onaylamak için harekatı bekleyen Cumhurbaşkanımız, bundan böyle ordumuzu bayağı bir meşgul edecek, her ayımıza bir sınır ötesi harekât düşmeyecek midir?

Hiç yorum yok: