22 Temmuz 2008 Salı

SGPK: Ses Getirecek Projeler Kulübü

Gamlı arkadaşımın projesiyle başlayalım: Kadıköyde koskoca bir kumdan kale yapıp, bitirdikten sonra belediye ekipleri tarafından yıktırmak istiyor kendisi. İlginç bir şey. Herkes çocuklarını da getirebilir ve bu yıkımı hayatları boyunca içlerinde taşımalarını sağlayabilir.
Ben de elimizde hazır bulunan bir iki iddialı projeyi sizlerle paylaşmak isterim: Birincisi insan kemiklerinden yapılmış bir hayvan barınağı. Hayvanların yaman bir çelişkinin içinde huzur bulacağından eminiz ve her türlü maddi desteğe açığız. Hümanistler de dahil…
İçinde bulunduğumuz döneme uygun bir dernek kurulumu da ses getirecek projelerimizden. Ergenekoncu Mazoşistler Derneği. Dinlenirken ve okunurken bu konuda fazla yorum yapmaya gerek yok zannımca.
Kadıköy limana dikilecek yirmi metre boyunda dev bir bereket tanrısı ise, Avrupa Parlamentosu’na yönelmiş fallusuyla ezberleri sarsacak cinsten bir şey. Fatih Sultan Mehmet büstünden daha iddialı olduğu kesin…
Bir mağarayı türbanlı kadın resimleriyle (avlanırlarken, kolkola dolaşırlarken, boş boş otururken) donatmak isteyen arkadaşım Garki’ye de sponsor bulmak için kolları sıvamış bulunmaktayız.
Sayko arkadaşımız güneşe dev bir güneş gözlüğü takmak için başvurdu ama korsan gözlükçülerle anlaştığı belirlenince konseyden onay alamadı.
Cinsel organlara takılacak akıllı ilişki çipleri ise Mr Sue imzalı. Kısa zamanda binlerce başvuru almamız bu projeye verdiğimiz destekte ne kadar zekice davrandığımızı gösteriyor. Dedektiflerden aldığımız tehdit mesajlarından bahsetmeye gerek bile yok.
Stadyumlara takılacak ve sahaya atılanbozuk paraları şafırt diye kendine çekip fairplay’i sağlayacak mıknatıs projemiz için A. Yıldırım ile anlaştığımızı ise bu sütunlarda tüm hayranlarımıza müjdelemenin sevincini yaşıyoruz.
SGPK’ya sizlerin katılımını da bekliyoruz. Buraya yorum olarak girdiğiniz her türlü proje bir lira olsun on milyar olsun destek bulacak, siz yaratıcıları, olmanız gereken yere, yani başarma hazzının o huzur dolu cennetine taşıyacaktır.

Projeler akmaya devam ediyor:
Askere gidecekler için hipnoz programı: Gençlerin hipnozla Karayip Adaları gibi asortik bir yerde tatile gittikleri zannettirilerek askerde hoşça vakit geçirmesi ve döndüklerinde mutlu mesut uyanmaları esasına dayanmaktadır. Aldu tarafından gönderilen bu fikir noteri alınmadığı öğrenildiği anda bünyemize geçirilmiş ve kendisine sadece iki kutu çikolata verilmiştir.

Evet, bir proje de Sandoz'dan: Sebil çeşmelerin bir benzerini sapık türk erkeğine uyarlıyor kendisi ve böylece tecavüz oranının yüzde yüz düşeceğini belirtiyor: Sebil Şişme Kadın. Yollara belli aralıklarla konulacak ve çeşme gibi önde değil, göt kısmı mermerin arkasında kalacak. İlginç bir proje, kültür bakanlığından ödenek çantada keklik gibi...

4 yorum:

Adsız dedi ki...

dünya nüfusunun devamlı çoğalmaya zorlayıp diğer gezegenlere üstüste çıkarak ulaşılması projeme buradan sponsor ve destek aramaktayım...

Adsız dedi ki...

Dünyadaki herkeze müziğin ciddiyet,anlam ve önemini kavraması için yüzyıllar boyunca müzik yapılmasının yasaklanması projesi...

Adsız dedi ki...

istanbulun üstüne dev bir poşet atma, poşetin şehrin üstüne yapışmasını, arabaları evleri sarıp sarmalamasını filme alma projesi..

Adsız dedi ki...

kunduz arkadaşa bu projedeki engin tecrubelerinden faydalanması için christo vladimirov javacheff dan yardım almasını tavsiye ediyorum...