4 Ocak 2008 Cuma

Seçim Magandanın.

Beyoğlu’nda yabancı turiste tacize verilen cezayla genelev ücreti hemen hemen aynı. 57 Türk Lirası. İş magandanın seçimine bırakılmış. Bence en önce genelev kadınlarının verilen karara itiraz etmesi gerek.
1 Dolar : 1.160 TL
100 Kişi Turist Sıkıştırma: 57 TL

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Puhahaha mütiş!!! Bide bunun ünlü kısmı var ülkemizde hava atmak isteyen zengin iş adamları ve playboylar 10 bin ytl kefalet karşılığı istediği ünlü mankene uyutarak tecavüz edebilir...( Resmen kıza orospu muamelesi yapıldı.. gelde ondan sonra adaletini kendin uygulama )

saykolog dedi ki...

Genelev kadınlarının turist kostümü giyinip ödeneği kendilerine çekmeleri bir yöntem sayılabilir mi? Şimdiden, küfürleriyle kulağım çınlatmaya başladılar. Eh tabi bu iğrenç duruma söylenebilecek bir sürü laf varsa da hepsi feci şekilde kulak çınlatıcı şeylerdir. Şaka bir yana, aklıma geldikçe utanç üzerine utanç duyuyorum; toplum bazında yapılabilecek en iğrenç şeylerden birisi...

Adsız dedi ki...

Genelev fiyatlarını bilmesem de bu cezayı gördüğümde aklıma ilk gelen, beraberinde mide bulanısıyla elbette, bu olmuştu. Yolda gördüğün herhangi bir kadına saldırmak bedava, erişim kolaylığı da yanında.. Ahhh aslında söylenecek ne çok şey var.. en çok koyanlardan biri de bu tür olaylarda öne çıkan kamusal utancın ana sebebinin elaleme rezil olduk'a bağlanması.. İnsan diye sapıklar dolaşıyo memleketin yollarında, biz turizm derdindeyiz.